Hotel Monument

Oferta
  • Mrakovica - Nacionalni park Kozara
  • Trenutni jezik: SRPSKI

NAPRAVITE PRAVI IZBOR

Hotel HOTEL MONUMENT - Sinaia

UGOSTITELJSKI KAPACITETI

RESTORAN - Domaćinska atmosfera učiniće da restoran našeg hotela bude mjesto gdje ćete se u potpunosti prepustiti čarima domaće i internacionalne kuhinje. Brižljivo odabrana jela sa posebnom pažnjom za Vas pripremaju vrhunski majstori kuhinje.

Sa kapacitetom od tri stotine mjesta za sjedenje i iskusnim osobljem, restoran našeg hotela je pravo mjesto gdje ćete proslaviti Vaš poslovni uspjeh ili svadbu, dočekati Novu godinu, ali i pozvati Vaše prijatelje na poslovni ručak ili večeru, uz zvuke lagane muzike.

TERASA - U periodu vladavine sunca i toplih dana, našim gostima je na raspolaganju velika terasa u prizemlju hotela. Ukoliko želite da uživate u pogledu na beskrajne zelene oaze bora i smrče, uz izvrstan zalogaj i kapljicu, sigurni smo da je ovo pravi kutak za Vas.

APERITIV BAR - Uz restoran smo za naše goste opremili aperitiv bar. Moderno opremljen prostor, raznovrsna i bogata ponuda pića domaćih i stranih proizvođača i vrhunska usluga, garancija su da ćete se i u ovom dijelu našeg hotela osjećati ugodno i opušteno.


POSLOVNI SADRŽAJI

Kongresna sala

Boravak na ovom mjestu biće poseban i za sve Vaše poslovne partnere, prijatelje i kolege koje želite pozvati na prezentaciju ili seminar. U prizemlju hotela smještena je kongresna sala, sa dvije stotine mjesta za sjedenje, opremljena prema ukusu savremenog poslovnog čovjeka.

Namijenjena za potrebe kongresnog i zdravstvenog turizma, ova višenamjenska sala nudi ugodnu atmosferu, dnevno svjetlo sa mogućnošću zatamnjenja, a opremljena je savremenom audio i video opremom. U ovoj sali je moguće realizovati i najzahtjevnije prezentacije.

Poslovni salon

Našim gostima je na raspolaganju i poslovni salon, prilagođen radu manjih grupa poslovnih ljudi. Ovaj diskretni i funkcionalni prostor namjenjen radnim i poslovnim sastancima nalazi se na četvrtom spratu hotela. Kao i kongresna sala, opremljen je savremenom audio i video opremom.


SMJEŠTAJNI KAPACITETI

SOBE I APARTMANI - Udoban smještaj naši gosti potražiće u trideset i jednoj vrhunski opremljenoj sobi i jedanaest luksuznih apartmana, sa ukupno 130 ležaja.

Pažljivo odabran namještaj od masivnog drveta, dekorativni materijali pastelnih tonova i birani ukrasni detalji čine skladnu cjelinu u kojoj ćete se osjećati odmorno, opušteno i zadovoljno. Sve sobe imaju vlastita, moderno i funkcionalno opremljena kupatila. Boravak u njima učiniće da u potpunosti budete zadovoljni svojim izborom.

Na raspolaganju su Vam vrhunski klima uređaji, telefoni sa direktnim biranjem, mini bar, kao i savremena oprema koja daje svim našim gostima mogućnost da uživaju uz satelitske tv programe.

Potpunom ugođaju doprinosi i pogled na predivne pejzaže, koje možete posmatrati sa terasa Vaših soba. Dokle god pogled seže, vidike preplavljuje beskrajno zelenilo šuma i proplanaka, milovanih povjetarcima i okupanih slapovima planinskog sunca.


OSTALI SADRŽAJI

Kamin sala

Ako uopšte možemo izdvojiti neki kutak u hotelu kao najtopliji, onda je to svakako naša kamin sala. Na ovom mjestu ćete, uz pucketanje vatre, naći svoj mir i svoje mjesto za ćaskanje sa prijateljima. Upravo ovdje se može osjetiti sva blagodet i sva toplina planinskog ambijenta. U sumrak, kada svjetlost lampi počinje obasjavati pejzaž, a vatra iz kamina obasja prostor na svoj poseban način, ostaćete zatečeni prizorom i poželjeti da on vječno traje. Svaki Vaš boravak ovdje biće nezaboravan, poseban događaj.

Dnevni boravak

Za ugodne trenutke odmora i razgovora sa Vašim prijateljima ili poslovnim saradnicima možete odabrati sobu za dnevni boravak.

Internet sala

Pristup Internet mreži i svim njenim servisima obezbjeđen je preko linka velike brzine. Ovo našim gostima daje mogućnost brzog pristupa svim vrstama informacija, bilo da su one poslovnog ili zabavnog karaktera. Korištenje ovih servisa besplatno je za sve naše goste.

Sauna

U našoj sauni možete se dodatno relaksirati, ali i učiniti mnogo za svoje zdravlje. Poznata su blagotvorna dejstva saune na mišićni sistem kod umora, metabolizam, kožu, upalna stanja, regulaciju tjelesne mase, cirkulaciju i izbacivanje toksičnih materija iz organizma.


  • Trebate rezervaciju?

    Kliknite ovdje i pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor.

  • SASTANCI & DOGAĐAJI

    Saznajte više o tome kako možete kreirati veliki trenutak.