Hotel Monument

Oferta
 • Mrakovica - Nacionalni park Kozara
 • Trenutni jezik: SRPSKI

uŽIVAJTE U DOBROM OBROKU

Hotel HOTEL MONUMENT - Sinaia

Restoran

Sve što vam je potrebno je opuštajući ambijent dok uživate u vašem obroku, ili razgovarate sa nekim od svojih poslovnih partnera.

DORUČAK

Između 8:00 - 10:30 časova, možete uživati u međunarodnom doručku i tradicionalnim domaćim specijalitetima. Izbor predjela i toplog jela, svježe voće i bezalkoholna pića, razne vrste salata.
Sve u elegantnoj atmosferi.

RESTORAN

Restoran Monument u toplom i elegantnom ambijentu, ukrašen predivnim slikama. Otvoren od 8:00 - 24:00 časa. Ova rafinirana, topla i prijateljska atmosfera fantastično se uklapa u prirodni ambijent koji okružuju hotel. Meni istiće tradicionalnu domaću kuhinju.

Pitajte kuvara u restoranu Monument i on će vam preporučiti bogatu ponudu domaćih specijaliteta. Dopunite svoj obrok kvalitetnim vinima iz vinskog menija.

Pored uživanja u restoranu u ukusnom obroku, toplim i hladnim sendvičima, salatama i drugim predjelima, možete naručiti i u svojoj sobi.

BAR

Bar je otvoren od 8:00 do 24.00, a od kasnog proljeća do rane jeseni možete da boravite na terasi sa prekrasnim pogledom na planinu Kozara.

Boravak u baru postaje pravi užitak dok uživate u piću diveći se ljepom pogledu.


ŠTA JE NA MENIJU

 • Karađorđev steak in sauce
  --
  Meet plate
  (lamb, veal and chicken)
  --
  Chateaubrian with Roquefort cheese sauce
  --
  Fruit cake


 • Trebate rezervaciju?

  Kliknite ovdje i pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor.

 • SASTANCI & DOGAĐAJI

  Saznajte više o tome kako možete kreirati veliki trenutak.